De roligaste YouTube-videorna med hundar

En enkel sökning efter ”Roliga hundar” på YouTube kommer ge dig otroligt många resultat. Därför kommer här en samlad lista över de roligaste hundvideorna just nu. Tydligen har hundnischen miljontals anhängare och det förklarar det galna antal visningar dessa videos får. De genomsnittliga visningarna av dessa videoklipp sträcker sig mellan 80 och 90 miljoner och de flesta har gillats över 100 000 gånger. Nedan följer en detaljerad beskrivning av var och ett av de bästa videorna med hundar på YouTube.

”Ultimate Dog Tease Video” laddades upp av Talking Animal Channel den 1 maj 2011. Videon har blivit sedd över 182 705 000 gånger, gillad över 802 950 gånger och ogillad över 17 000 gånger. Videon handlar om en hundägare som retar sin hund med lockande måltider som han tar från kylskåpet och hur han sedan inte ger dem till hunden. De flesta av videoklippen i den här kanalen handlar främst om att prata med djur och se reaktionerna på vad deras ägares säger.

Dags att ta ett bad

”Dogs just don’t want to bath – Funny dog bathing compilation”- Hundar vill bara inte bada! Det här är en rolig samling med hundbad som visar reaktionerna hos hundar som inte vill bada; hur de reagerar när de badas och efter att ha fått badet. Videon laddades upp av Tiger Productions-kanalen och den har totalt 101 184 203 visningar, 259 109 tycker om och 36 274 ogillar. De flesta av de videoklipp som laddas upp på den här kanalen är roliga djurvideor med hundar, katter, fåglar och mycket mer.

Hundar och söta bäbisar

Söta Hundar och Förtjusande Bebisar – ”The Cute Dogs and Adorable Babies” är en samling av videos med hundar som leker och gör roliga saker med söta barn och andra djur som också syns i bild. Videon laddades upp av Kyoot Animals den 12 mars 2014 och har totalt 76 448 390 visningar, 91 000 gillar och 17 400 ogillar. De andra videorna i kanalen handlar om olika typer av djur som gör roliga saker med spädbarn. Djuren inkluderar katter, hundar, gnagare, fåglar, kängurur och många andra.

Dansande hundar och katter

”Top Funny Cats and Dogs Dancing” – Roliga katter och hundar som dansar! Detta är en rolig hundvideo som du kommer älska, även om du aldrig har älskat en hund i hela ditt liv. Det är en samling av roliga katter och hundar som dansar till all slags musik och ljud. Videon var uppladdad av Mukhlas Rivership den 18 januari 2016 och har blivit sedd över 42 miljoner gånger, gillad över 174 000 gånger och ogillad över 17 000 gånger. Kanalen handlar om roliga hundar och katter och söta barn.

Vilken är roligast?

”The world’s most funny dog video” – Världens roligaste hundvideo – det här är en av de roligaste hundvideorna du någonsin kommer se på YouTube! Videon handlar om hundar som gör väldigt roliga och knasiga saker när de är ensamma, eller med deras ägare eller leker och busar runt med barnen. Videon laddades upp av 521bioapple-kanalen den 2 oktober 2008 och har visats 34 295 583 gånger till folk världen runt, den har blivit gillad över 32 000 gånger och ogillad över 3 000 gånger.